het team

Wie werken er bij ons ...

Ons team bestaat uit leerkrachten en onderwijsassistenten, die de groepen draaien. Zij worden begeleid door intern begeleiders en een orthopedagoog. Daarnaast zijn er vakleerkrachten, gastdocenten die leertijd-uitbreidingslessen verzorgen en  collega’s die zorgen voor de intake van nieuwe leerlingen en ondersteuning op het administratief en facilitair gebied.

 

In de school beschikken we ook over een maatschappelijk werkende, een logopediste en een oefentherapeut. Daarnaast wordt het team steeds weer aangevuld door studenten die kiezen voor een stageplaats bij ons.

 

We onderhouden intensieve contacten met onderwijs-ondersteuners van allerlei instanties bijvoorbeeld met de collega’s van PPO-Rotterdam en verschillende wijkteams. Via hen onderhouden we contacten met allerlei organisaties op het gebied van zorg en welzijn.

Zoek je een stageplaats…?  Ieder schooljaar bieden we aan een aantal studenten een stageplaats aan. We onderhouden daarvoor contacten met verschillende PABO’s  en HBO opleidingen in Rotterdam en omgeving.

Als je studeert voor het diploma Leraar Basisonderwijs of HBO-pedagogiek of je doet een andere HBO- of universitaire opleiding dan ben je van harte welkom.

Voordat we je een stageplaats aanbieden, willen we je in een persoonlijk gesprek graag meer vertellen over het onderwijs op onze school en samen met je bespreken of een stage op onze school iets voor jou is. Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met de school via tel: 010-2919065

Gedurende het schooljaar hebben we geregeld vacatures voor leerkrachten, onderwijs- assistenten en ondersteuners.

Interesse? Neem dan contact met op met Sandra Lewis via 010-2919065 of 0624233838

Vacatures op andere scholen van ons bestuur worden gepubliceerd op de website van de RVKO. Informeren via de telefoon kan natuurlijk ook via: 010-4537500

We werken het gehele jaar samen met verschillende partners om ons onderwijs zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ze bieden activiteiten aan op het gebied van wetenschap en techniek, sport en bewegen en spel en de sociaal emotionele ontwikkeling. Deze activiteiten worden verzorgd in  de uren leertijd uitbreiding die vast in het rooster zijn opgenomen.

We maken ook gebruik van het aanbod van allerlei organisaties op het gebied van loopbaanoriëntatie door op excursie te gaan, deskundigen die over hun vak komen vertellen en bieden een aantal kinderen de mogelijkheid om een periode lang met een “maatje’ (een hbo-student) samen te werken.

Ons team