...

test

gkjhkjhlk

adres

Bree 61
3074BC Rotterdam

we zijn bereikbaar op

ma-di-do-vr: van 7.45u tot 16.30u
wo: van 7.45u tot 16.00u

telefoon & Email

010-2919065
info@sbo-rotterdam.nl

Email

stuur ons een bericht …

2 + 10 =

FAQ

veelgestelde vragen …

   hier vind u een overzicht van vragen die vaak gesteld worden …

hoe kunt u contact met ons opnemen ?

We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 7.45u tot 16.30u maar u kunt ons natuurlijk ook een email sturen of gewoon even langs komen. belt u dan wel eerst even voor een afspraak.

hoe meld ik verzuim van mijn kind?

Als uw kind niet naar school komt moet u dit vooraf aan ons melden. Het is het handigste om dit vòòr schooltijd telefonisch te melden of zo snel mogelijk daarna. Als leerlingen niet op school zijn en hiervoor is geen reden bekend nemen we contact met u op. Bij herhaling melden we dit bij leerplicht.

ik wil verlof aanvragen vanwege een bijzondere gebeurtenis, hoe doe ik dat?

De directie van de school geeft al dan niet toestemming voor extra verlof. U dient dit altijd tijdig schriftelijk aan te vragen. Een formulier hiervoor is bij de administratie verkrijgbaar.  Bij de toewijzing of afwijzing hanteren we de regels die de afd. leerplicht van de gemeente Rotterdam hanteert. Bij afwezigheid van uw kind zonder toestemming melden we dit bij de leerplichtambtenaar.

waar vind ik het overzicht van vakanties en vrije dagen?

In de schoolgids / schoolkalender kunt u alle vakanties en vrije dagen vinden. Op deze website vind u ze op de pagina schoolkalender

ik mis thuis regelmatig een nieuwsbrief, wat kan ik doen om elke nieuwsbrief op tijd te lezen?

Rond de 1e dag van elke maand verschijnt de nieuwsbrief. Uw kind krijgt deze dan mee naar huis. De verschijningsdata zijn opgenomen in de jaarkalender op deze website. Op verzoek kunt u de nieuwsbrief ook per email ontvangen. We versturen de nieuwsbrief binnenkort ook via de “school-app”

 

Zijn er afspraken over tractaties op school als mijn kind jarig is?

Bij twijfel over het aantal tractaties, allergieén e.d. kunt u hierover u het beste even contact met de leerkracht opnemen. Wel willen we op school gezond eten zo veel mogelijk ondersteunen. Dit beteket echt niet dat een snoep niet mag maar er zijn zeker ook smakelijke alternatieven …

De Laurens-Cupertinoschool voor Speciaal Basisonderwijs is een school van de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs. De website van de RVKO vindt u HIER.